Svensk Värme Expanderar

Första November i år slog vi upp portarna för vårat nya kontor i Stockholm på Ostmästargränd 6 i Årsta.

Allt eftersom förfrågningarna på våra produkter samt vårat CTN-koncept har vuxit i Stockholms området.
Vill vi finnas nära tillhands för att möta våra kunders behov utav en helhetslösning inom energioptimering av värme och kylsystem.

Alla förtjänar att ha ett energisystem i funktion och balans!

Kontakta oss så tar vi fram en lösning efter just ditt behov!

info@svenskvarme.com

SV-Power

Fjärrvärmecentral för uppvärmning av bostadshus,
affärs- och industrilokaler.

Fjärrvärmecentralen är utformad för anslutning av större bostadshus samt affärs- och industrilokaler för fjärrvärme och den lämpar sig både för nybyggen och för saneringsobjekt. Sv-Power-centralen har en lätt konstruktion och är en kompakt helhet. Utseendemässigt är den snygg och genomtänkt. Centralen kan fås med en eller flera kretsar. SV-Power har i sig unika inbyggda funktioner för framtida bruk och underhåll.

Avsättningar för filter/vakuumavgasare och/eller tryckhållning. Förberedd för CIP av sekundärsidan i VS- VVX. Förberedd för systemspolning av sekundärsystemet. Målet med planeringen och genomförandet är att centralen ska vara lätt att installera och använda. SV-Power-centralen installeras på golvet och dess sockel är justerbar. Centralens ledningar ansluts till fjärrvärme-, värme-, ventilations- och tappvattennät. Därtill behövs el in, installation av en utegivare och koppling av de nödvändiga yttre manövreringarna och larmen.

Ladda hem produktblad som pdf